вторник, 06 октомври 2009, 13:01 ч.

Сълза и смях

Във ВИП денс Милен Цветков се изяви като труп

BNews.bg

Във ВИП денс Милен Цветков се изяви като труп

Имаме новина: Милен Цветков проговори във ВИП денс снощи! А дали ще млъкне в „Здравей България” утре?

В ролята на труп влезе Милен Цветков в снощния епизод на ВИП денс. И му подхождаше! Водещият излежа на пода по-голямата част от танца, който трябваше да изпълни със Зара и танцовата двойка. Журиращият Орлин Павлов беше във възторг от емоцията, която Милен Цветков вложи в изграждането на този толкова "сложен образ".  „Какво ти хареса в емоцията на труп?”, опули очи другият член на журито Галена Великова.

И тогава, чудото се случи...  Милен Цветков проговори!

Отдъхнаха си домакините, които вероятно хвърляха по едно око, докато се въртят около тенджерите. А мъжете им вече са апатични към шоуто, тъй като Мис „Левовете в марки” беше натирена от шоуто и вече не си показва гащите.

Каква ще е следващата интрига в танцувалното ”шоу”  на Нова, се пита, изтръпнал в очакване и уморен от „емоции” драгият телезрител. 

            Едно е сигурно, че Иван и Андрей ще се опитват да раздвижат застоелия въздух в студиото. Все така, „Ледената царица” Нешка ще се крие зад следващите маркови очила. Остава въпросът: След като Милен Цветков проговори във Вип денс снощи, дали ще млъкне в „Здравей България” утре?

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари