вторник, 06 октомври 2009, 13:44 ч.

Коментар

Звездни танци или звезден резил по телевизията?

BNews.bg

Звездни танци или звезден резил по телевизията?

Коментар на двата танцувални формата VIP Dance и Dancing stars.

Знайни и по–трудно будещи асоцииации ВИП-ове повече от месец са заели телевизионния екран и се борят за зрителския sms. Борбата за рейтинг е безкомпромисна, а в тази битка всичко е разрешено.

За да чуеш турска реч в поредната сърцераздерателна съседска мелодрама, вече не е необходимо да сменяш канала. Изборът откъм танцуващите и до болка познати телевизионни лица, също е голям. Както ентусиазираните новоизгрели персони, тръпнещи  да покажат танцувалните си умения, така и позастарелият ВИП, нуждаещ се от телевизионно време, за да покаже завидна спортна форма, въпреки натиска на годините. Единствено водещите са различни т.е. работните им места се променят, а те си остават добрите стари опосуми.
  
След като и в България се научиха, че скандалът може да накара зрителя да остане пред телевизора, всички скрупули паднаха, а танцувалните формати, превръщат ВИП персоните в скандалджии, за каквито може би и самите те не са предполагали, че могат да бъдат.

Стартът на сезона беше силен, Нешка Робева и Сашка Васева устроиха истински пир за рейтинга на Нова. Благодарение на “желязната лейди” и чалга иконата, предаването насъбра сеирджиите пред малкия екран.

Преди две седмици се появиха едни нови 12 звезди на телевизионния небосклон и нямаше какво друго да спаси този иначе така неубедителен старт, освен скандал. Още на първото изпитание за танцувални умения, се появиха звездните претенции. На Миодраг Иванов му била ниска партньорката и той се чувствал некомфортно. Позалязващата звезда Мио може би реши, че това ще е една от последните му телевизионни изяви и показа, че щом звезда от неговия ранг казва, че партньорката не е удобна, то танц не може да има.

Първоначалната идея да няма пряк сблъсък между двете така идентични предавания. Едните да си танцуват през седмицата, другите през уикенда така и не се получи. Традицията на ВИП-овете да танцуват понеделник и вторник се промени и техните изяви от тази седмица съвпадат със звездите от съседното предаване.
Неделната вечер се оказва прекалено тежка за зрителя, а танците идват малко повече, дори и за най – запалените фенове.
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари