неделя, 04 октомври 2009, 16:38 ч.

Дано Живка Гичева не ни е гледала отгоре!

BNews.bg

Дано Живка Гичева не ни е гледала отгоре!

Събитие три в едно – представяне на културното предаване „Арт трафик”, концерт и прожекция на филма „Дифт”, опорочи добрите намерения на продуцентска къща „Камера” да си спомним за Живка Гичева.

Идеята за предаването „Арт трафик” е на загиналата в нелеп инцидент журналистка.

Събитието обаче не предизвика интерес сред хората, които се очакваше. Възрастта на събралите се в градинката пред НДК недвусмислено показа, че малцина знаят коя е Живка Гичева.

Петя Дикова, водеща на предаването, искрено разсмя присъстващите младежи и девойки с думите: „Арт трафик” ще каже „Не" на живота в Мол-овете, "Не" на бездуховността”  – тоест „Не” на живота на младите. Вероятно пред друга аудитория посланията й щяха да са разбираеми.

Със странна, безпричинна  веселост и блясък в погледа пък се появи на събитието Христо Мутафчиев и мъдро отбеляза, колко е важно да има лятно кино, където младите хора да могат да видят най-добрите български филми. 

След концерта се завъртя „Дзифт” - последният за това лято филм от програмата "Арт кино-клуб на открито”. В същност за него  бяха дошли младоците в градинката пред НДК. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари