събота, 03 октомври 2009, 12:49 ч.

Сашка Васева:

Шамарът, който зашлевих на Нешка, беше по-силен от нейния

BNews.bg

Шамарът, който зашлевих на Нешка, беше по-силен от нейния

За новия си клип, в който ще танцува с травестити, за книгата, която готви и разбира се, за скандалите с Нешка Робева по време на ВИП денс, разказва в откровено интервю Сашка Васева пред BNEWS

 

- Г-жо Васева, Вие никога не сте изчезвала от публичното пространство. Коментарите и мненията за Вас са от осанна до разпни го?

- 50% от хората ме обичат и 50% ме мразят. Значи съм постигнала равновесие. Ако всички те харесват, значи нещо не е в ред. Но и ако всички те мразят, пак не е хубаво. Нашият народ е все в крайностите. Той и Христо Ботев е казал „Силно да любиш и мразиш”.

- Вие се занимавате с езотерика, вярваща сте. На сцената  обаче показвате друго лице?

- Опитай от греха, за да развиеш душата си. Всички сме плод на низките страсти, така се възпроизвеждаме. На тази база се гради духовното. Животът трябва да се живее истински. Една монахиня например е опазена от греха и падението, тя живее изолирана от предизвикателствата на външния свят. Аз мисля, че успявам да се извися над земното, защото Бог е любов, а аз обичам всички хора. 

- Разкрийте малко тайни около книгата, която пишете. Какво ще ни разкажете от нейните страници?

- Аз не я пиша. Разказвам на един журналист истински събития и случки от живота си. Книгата няма да е плод на художествена измислица. Хората, които се интересуват ще научат доста интересни подробности, освен за мен, и такива за живота в България през 90-те години.

- Кога ще е я представите и кога ще се появи на пазара?

- Не искам да се ангажирам със срокове, но ще е скоро. 

- Няма как да не Ви попитам и за скандалите около Вип денс. Режисиран ли беше скандалът с Нешка Робева?

- Не, не беше режисиран. Хората, които правят подобни предавания, са добри психолози. Знаят в кой момент да натиснат копчето, да те предизвикат да избухнеш. Те очакваха скандали и с Урсула и с други участници, но аз първа реагирах. Затова ме изгониха, защото аз поех нещата в свои ръце и те загубиха контрол над мен. Просто излязох от сценария им.

- Какво не казахте на Робева в очите? Кажете и го сега....

- За мен тази страница е затворена. Нешка се опита да омаловажи моите заслуги, да смачка моите колеги и  музиката, която правим. Гледаше ме от високо. Аз се реванширах и смятам, че спечелих дуела. Предизвика ме и отвърнах със стихотворението „Нешка корифей,  в категория злодей”.  Мисля, че „шамарът”, който аз и зашлевих беше много по-силен от този, който тя се опита да ми удари. Българинът  обича силни личности, издига ги в култ. Спират ме познати и непознати и ме поздравяват „Браво Сашке, как се осмели да й кажеш всичко в очите”. 

- Освен участията в клубове и книгата, какво да очакваме от Вас?

- Участието ми и скандалът във Вип денс ме събудиха. Много от колегите ме подкрепиха и се обединиха около мен. Сега отново съм на гребена на вълната. Хората ме посрещат с огромна радост. Разбира се, че това ме кара да се замисля за нови песни и албум. Искам да благодаря за любовта на хората към мен. За първи път пред Вас разкривам последния си проект. Моите приятели от Микс клуб Александър във Варна  ме поканиха  да заснема  ремиск на три мои песни, събрани в един клип. Те са и спонсори на проекта. Както се досещате, отново ще има скандал. Доста революционно ще изглежда клипът, с балет от травестити... но за сега толкова.

 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари