сряда, 15 март 2023, 12:00 ч.

Любопитно

Големите тенденции в залаганията за 2023 г.: залагания по време на мач и мобилни залагания

BNews.bg

Големите тенденции в залаганията за 2023 г.: залагания по време на мач и мобилни залагания

2023 г. едва започва и индустрията на залаганията е изправена пред още една година, изпълнена с иновации, нови, доминиращи тенденции и, разбира се, вълнуващи и взискателни играчи, които търсят да удоволетворят своите нужди по най-удобния, забавен, лесен и ефективен начин.

Букмейкърите по света, които безспорно изживяват значителен ръст на търсенето през последните години, трябва не само да бъдат нащрек и да предвиждат основните тенденции в залаганията за тази година, но също така трябва да могат да отговарят на тези тенденции.

Две от най-силните и големи тенденции в залаганията за 2023 г. са залаганията по време на мач и мобилните залагания. Те не са нови и определено не са достигнали върха си. Р астат с феноменална скорост и се очаква доминират в залаганията от този момент нататък.

Нека разгледаме залаганията по време на мач и мобилните залагания поотделно, и да обсъдим как те ще оформят индустрията на залаганията от сега нататък.

Залагания по време на мач

Играчите не могат да не се отдават напълно на залози, които могат да се поставят по време на спортен мач, докато мачът се развива или докато състезанието продължава. Предишните залози на мача бяха доминиращите видове залози от десетилетия, но в момента нещата се променят.

Интернет напълно преобрази начина, по който хората гледат спорт и, разбира се, начина, по който залагат. Сега залагащите могат да гледат мач и да залагат на него, докато се развива. А по-важното е, че те могат да гледат и как се развива техния залог в реално време.

Игрите на живо предлагат по-голямо забавление, повече ентусиазъм и вълнение, и в същото време позволяват по-голяма ангажираност. Със залагането на живо феновете могат да променят залозите си по време на мача, ако решат, че това е от по-голяма полза за тях. Така те не само гледат мач, те живеят мача и изживяват на живо неговите възходи, падения и динамичност.

Ако мислим за игрите на живо в числа, ни е достатъчно да отбележим, че почти всички сайтове за залагания днес предлагат пазари на живо и че, конкретно за европейския пазар, над половината от общия оборот на залозите (особено на спортове като баскетбол и футбол, които са много популярни) е от залози на живо. Това ни казва много за това колко популярни са игрите на живо и колко ще доминират в настоящето и бъдещето на индустрията.

Растежът на игрите на живо също се дължи на растежа на прякото излъчване в сайтовете за залагания и платформите за хазартни игри. Сега живите залагания не се отнасят само до тези игри и мачове, излъчвани по телевизията, а за почти всички игри и всички спортове, които онлайн букмейкърите могат да излъчват на живо. И това е много, имайки предвид, че все повече спортни букмейкъри получават лиценз и права за стрийминг и така привличат все повече залагащи.

Мобилни залагания 

Вториата мега тенденция, която не е нова в света на хазарта, но изглежда, че ще стане абсолютно доминиращият начин на залагане, са мобилните залагания.

В Европа повече от 30% от новите регистрации в сайтовете за залагания, се правят от мобилни устройства, докато над 60% от залозите, направени онлайн, включват мобилни залагания. Това означава, че броят на играчите, които използват смартфони или таблети за поставяне на залози, е наистина висок.

Огромното мнозинство от анализаторите на залаганията ясно заявяват, че бъдещето на индустрията на хазарта е в мобилните устройства и че смартфоните ще станат основните средства за залагане в един момент.

До този момент почти всички онлайн букмейкъри са разработили приложения за мобилни залагания и е важно всички спортни букита да направят това. И те трябва да го направят ефективно. Изграждането на конкурентоспособни приложения, които са лесни за използване, удобни, функционални и, най-важното, привлекателни за залагащите, трябва да бъде крайната цел на всеки сайт за залагания, който иска да успее.

Така че, мобилните залагания и залаганията на живо са две мега тенденции в залаганията не само за 2023 година, а за новата ера в света на хазарта. А истината е, че те се допълват като насърчават по-нататъшен растеж. Докато залаганията на живо растат, търсенето на мобилни залагания ще расте и обратното – при растеж на мобилните залагания, възможностите за залагания на живо ще стават все повече и пазарът ще се разраства.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари