неделя, 29 септември 2019, 9:56 ч.

Цитира евродепутатът Бареков и журналиста Байрактаров

Никола Филчев с убийствен анализ по темата Калпакчиев, Джок Полфрийман и Иван Гешев

BNews.bg

Никола Филчев с убийствен анализ по темата Калпакчиев, Джок Полфрийман и Иван Гешев

 Бившия главен прокурор направи убийствен анализ по актуалните теми свързани със скандалното решение на съдията Калпакчиев за освобождаването на убиецът Джок Полфрийман и кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор. Никола Филчев описа ясно и кратко соросоидната схема, която действа повече от двадесет години в българия и чрез подсъдими олигарси и сложна система от НПО-та е превзела българския съд. Филчев обясни защо решението на Калпакчиев за освобождаването на убиеца Джок Полфрийман е незаконосъобразно, излагайки ясни аргументи, които са меко казано скандални. Филчев започна с фактите, че и Калпакчиев и Полфрийман са били номинирани за "човек на годината" БХК. Същия БХК е регистрирал сдружението на Полфрийман, което пък е предлагало промени на закона, чрез които Калпакчиев освобождава Полфрийман. Никола Филчев не пропусна да коментира и особено скандалния факт, при който бившия правосъден министър Христо Иванов е поканил убиеца Джок Полфрийман да пише промени на НК и НПК, които са обслужили неговото освобождаване. За зависимистта на съда от олигархията Филчев се позова на дългогодишната битка на евродепутата Николай Бареков срещу кръга "Капитал" на олигарха Прокопиев, като за пореден път подчерта, че една голяма част от българския съд обслужва подсъдими олигарси. По въпросът свързан с кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор Никола Филчев бе кратък и ясен като заяви следното: "Журналистът Байрактаров ясно го каза. Ако искате главен прокурор, който да пуска убийците не избирайте Иван Гешев за главен прокурор!". Филчев обясни и, че за първи път прокурорите са толкова единни и обединени зад кандидатурата на Иван Фешев за главен прокурор. Естествено Филчев разказа и за заплахите на Иван Костов да превърне прокуратурата в агенция на негово подчинение, както и за съветите му към Никола Филчев да не разследва престъпната приватизация. Филчев отказа да да каже как е отговорил на Костов с мотив, че не е за пред публика, но даде да се разбере, че в отговорът си е използвал хубава българска благословия, каквато често използваше великия Христо Стоичков по световните футболни терени.   

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Жоро Легенов - 22:51, 29 септ.

    Този зарзаватчия откога започна да разбира от правосъдие? Адашът Любенов да внимава кого кани в предаването си, защото с такива гости пада до нивото на ташак-журналиста Байрактаров. Той може да е приемлив за телевизия кенеф-3, но не и за Националната телевизия с 60-годишна история.

Напиши коментар

Коментари