четвъртък, 03 януари 2019, 10:21 ч.

Само в BNews

Пълен провал на Валери Симеонов с решаването на демографската криза!

BNews.bg

Пълен провал на Валери Симеонов с решаването на демографската криза!


Демографската криза в България се задълбочава през 2018 година. Според информация за новородените през 2018 година спадът е около 8 %. Данните сочат пълен провал на бившия вицепремиер Валери Симеонов, който отговаряше за демографията.

Некадърното управление и липсата на адекватни мерки за справяне с демографската криза бяха гарнирани и с нечовешкото отношение на Симеонов към майките на децата  с увреждания. Данните говорят и за липса на адекватни управленчески решения в министерството на  труда демографската и социална политика, където се изявяват партийни кадри на другата псевдопатриотична формация - ВМРО. Техен представител в това министерство е скандално и печално известната Султанка Петрова.

За този провал пръв предупреди журналиста Димитър Байрактаров, който още през май 2017 година заяви пред БТВ, че тези хора са некомпетентни да се справят с демографската криза, оказва се, че е бил напълно прав в твърдението си.

Евродепутатът Николай Бареков предлага конкретно решение на демографската криза, с която не само не се справиха, но и задълбочиха пишман патриотите.

*Публикуваме без редакторска намеса.

"Пет хиляди (5 000) новородени българчета по-малко през втората година от управлението на псевдопатреотите, чиито вице Валери Симеонов отговаряше за демографската политика! Когато фактите удрят през устата и гадовете мълчат. Добре, че майките го прогониха с камъни.

Сега трябва да прогонят и Шкембето заедно с шмиргела му Джамбзаина. Ако наистина България се управлява от Консерватори и “Българите са на първо място” - трябват няколко важни стъпки за ликвидиране на демографската катастрофа. Гарантиране на минимален базов доход от поне 1000 лева за образовани родители на малки деца и новородени.

Бонус от по 10 000 лева минимум от държавата за всяко новородено българче. Повече пари за подкрепа образованото майчинство и въвеждането на образователен ценз за социалните помощи. Просто е и не струва скъпо. Особено на фона на 4 милиарда, изхарчени от “излишъка” за 8 самолета и за магистрала, която ще строят без обществена поръчка, финтирайки законите."


 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Защото са exWC+tvSCOTове,сър !!! - 12:28, 03 ян.

    Какво да очакваш от Мангали на прикритие сред българите ? Вервайте им , ще направят нещо за дискриминираните и подложени на Геноцод българи , ама друг път . Тези Менгелета , ако знаят колко са им набрали инвалидите , техните близки , отрудените работещи бедни , одма ще имигрират в Южна Африка. Защо тези Лумпени засраха патриотичната идея ли, ами защото са exWC+tvSCOTове , сър !!! Тези ни объркаха понятията . Да имаш , и да пускаш в телевизийката 22 канала с Гей -Порно , какъв си ти бе Черньо , Патреот или Педераст ?

Напиши коментар

Коментари