сряда, 19 декември 2018, 12:22 ч.

Какво ли ни чака след това?

Ура! Последни дни на политическата и парламентарна олигофрения!

BNews.bg

 Ура! Последни дни на политическата и парламентарна олигофрения!


 Изморените ни от щуротиите си депутати ще отпрашат да почиват. Вероятно през дългите и изнурителни почивни дни ще имат възможност да осъзнаят какви са ги натворили? Вероятно ще разберат, че на село дядо Коледа не идва, а за Снежанка и дума не може да става!

Там на село дори не стъпват и нашите политически джуджета, които са се клели във всичките си действия да се ръководят от интересите на народа. Е, дойде време да си починат нашите народни избраници!

А като си помисли човек какви ги натвориха само през последните месеци? То не беше увеличение на данъците, то не беше увеличение на цените на газа, увеличение на цените на тока, увеличение на цените на горивата, увеличение на цените на водата, увеличение на цените на хляба и за коледен подарък една глоба от 77 милиона евро!

Какво ли ни чака след като си починат тези наши избранници и се върнат на работа с подобаващ тен от екзотични дестинации, чувствайки се като божества? Но сега  поне можем да си кажем "Ура! Последни дни на политическата и парламентарна олигофрения!"!
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари