понеделник, 23 юли 2018, 11:44 ч.

Само в BNews

Скандал! Десетки депутати не са декларирали конфликт на интереси!

BNews.bg

Скандал! Десетки депутати не са декларирали конфликт на интереси!

Нарушенията са масова практика при попълването на точка 5 от образецът на действащата до края на 2017 г. декларация по чл.12, т.2 от закона.

Десетки депутати не са декларирали конфликт на интереси със съпруги, родители и деца, които притежават фирми. Още по-скандалното е, че комисията за предотвратяване на конфликт на интереси сякаш е сляпа за тези закононарушения.

Нарушенията са масова практика при попълването на точка 5 от образецът на действащата до края на 2017 г. декларация по чл.12, т.2 от закона. Кратка справка  в търговския регистър веднага ни кара да зададем въпросите:

- Защо депутатите от Обединени патриоти Валентин Касабов и Георги Колев не са декларирали конфликт на интереси по точка 5 от декларацията? Касабов със съпругата си, а Колев със собствената си майка. Вероятно са забравили, че имат такива свързани лица?
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • ГГГ - 11:31, 23 ноем.

    Те са много далечни роднини според Менда.

Напиши коментар

Коментари