понеделник, 02 юли 2018, 12:27 ч.

Болезнена равносметка

Бареков: Днешните ПатрЕоти излъгаха народа, че ще борят монополите в енергетиката! Напълниха търбусите и торбичките, а вие плащате сметките! (СНИМКИ)

BNews.bg

Бареков: Днешните ПатрЕоти излъгаха народа, че ще борят монополите в енергетиката! Напълниха търбусите и торбичките, а вие плащате сметките! (СНИМКИ)

Евродепутатът Николай Бареков припомни някои обещания на част от управляващите, които не изпълняват дълга си към народа.

Ето какво писа той във Фейсбук:

2013 февруари днешните Патреоти яхнаха безскрупулно народния бунт срещу високите сметки за ток. Излъгаха, че ще борят монополите в енергетиката. Те напълниха търбусите и торбичките, а вие плащате сметките. Помните ли? Или забрави стадото. Предстоящата зима ПатрЕотите ще са от грешната страна на барикадата заедно с Гинка. Очаква ги възмездието на роба! Робите на Топлофикация, Овъргаз, Булгаргаз и ЧЕЗ.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Петър Петров - 03:27, 12 юни

  Нека не забравяме , че децата на ЦК на КПСС и КГБ започнаха " реформите " .За милиардерите , като например Галина Брежнева ( диамантената кралица ) социализмът беше пречка да се радват на многото милиони които имаха от контрабанда със злато , диаманти , скъпи кожи , хаивер и т.н. Комунист , бивш , или насъоящ от бизнес не разбира . Той може само да краде . Всичко , кото се случи в Русия през последните 33 години е огледално копие на това което се случи ( " реформите ) в България . Кой казва , че България не е задунайская губерния в завоалиран вид . Кои бяха на власт през последните 30 години - фамилиите от Политбюро на ЦК на БКП - вече в нова роля - официални крадци и мъчители на народа .

 • ”ЛЬО МОНД“ - 08:45, 29 дек.

  Бареков,защо мълчиш? Г-жа Матева обръща внимание също така на намесата в случая на министъра на външните Екатерина Захариева. Тя е била тази, която е наредила нейното уволнение, по настояване на колегата си Каракачанов.

 • ”ЛЬО МОНД“ - 08:40, 29 дек.

  Бареков,защо мълчиш? В края на ноември т.г. специализираният брюкселски сайт Еuractiv съобщи въз основа на документи, че министър от правителството на г-н Борисов е замесен- министърът на отбраната и вицепремиер Красимир Каракачанов – лидер на ВМРО.Според г-жа Матева, системата „паспорт срещу пари“ е била един от основните източници на доходи за тази партия.

 • ”ЛЬО МОНД“ - 08:30, 29 дек.

  Бареков,защо мълчиш за новината? България е разтърсена от скандал с трафик на паспорти. Катя Матева, държеше да свидетелства в столицата на европейските институции за това, което смяташе, че е скандал, твърде широко неизвестен извън нейната страна: незаконно предоставяне на българска натурализация, която позволява да се получи паспорт и следователно правото на свободно придвижване в Европейският съюз.

 • П.К. - 17:13, 11 дек.

  Дали на света има по-голям лъжец, наглец и манипулатор от баракудата???

 • Kирилов - 23:11, 02 юли

  Патреотари курви начело с Каракачанската мастия...

 • Венелин Вацев - 23:09, 02 юли

  Днешните патрЕоти са нищо повече от едни помияри на Тиквата.

Напиши коментар

Коментари