петък, 31 март 2017, 15:55 ч.

Кражба на лични данни

Зловеща манипулация на изборите по свидетелства от Фейсбук

BNews.bg

Зловеща манипулация на изборите по свидетелства от Фейсбук

Естествено, прокуратурата едва ли би обърнала внимание на тая злоупотреба.

Любомир Кольовски сподели в социалната мрежа за случай на злоупотреба с лични данни при избори.

Вижте неговия статус:

Дъщерята на мой приятел от години живее и работи в Норвегия. На последните избори е била секретар на СИК. Заговорила се с нашия посланик в северната държава и от дума на дума го помолила да провери дали е отбелязана в списъците на гласувалите на предишните избори. Човекът проверил и установил, че момичето е гласувало на територията на Студентския град. Девойката останала силно изненадана, тъй като не била гласувала през последните десет години! А последната й адресна регистрация е в Ботевград.
Цялата тая история е отвратителна и показва, че изборите брутално се манипулират. Някой е откраднал личните данни на младата жена и е злоупотребил с тях, за което се носи наказателна отговорност. Естествено, прокуратурата едва ли би обърнала внимание на тая злоупотреба.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Нелегал - 17:25, 31 март

    Когато избираха Гоце фон Кенеф® за първи президентски маnдат бях по служба в Лондон. Там имаше няколко приятелки, щерки на български стопански ръководители с "червена окраска", които гласуваха в посолството ни за горепосочения мерзавец. На другия ден в Амбасадата беше разлепен протокол с изборните резултати, т.е. за кого колко гласа. Е, нямаше нито един за цървула от Сирищник, защото комисията бе от другата страна на барикадата... И ще повторя думите на тов. СТАЛИН, "Не е важно кой как гласува, а КОЙ брои гласовете!" ;)

Напиши коментар

Коментари