неделя, 20 март 2016, 12:19 ч.

Общественото недоволство се ВЗРИВИ!

СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ! Вижте кой ги издаде!

BNews.bg

СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ! Вижте кой ги издаде!

Предоженията как да бъдат изпълнени смъртните присъди са безброй, кое от кое по-колоритно.

Общественото недоволство се трансформира в две мащабни акции, които набират скорост в социалната мрежа -  подписка  за издаване на смъртни присъди на българските политици и искане на референдум за връщане на смъртното наказание.

Широкият отзвук и на двете инициатививи срещна множество коментари, харесвания и споделяния, което само по себе си е отговорът на въпроса доколко гражданското общество има доверие в политическата система у нас.

Масово в коментарите на потребителите не стои казусът дали да бъдат изпълнени смъртни присъди на продалите интересите  на България български политици, а как те да бъдат изпълнени. В някои  публични комуникации, на които се натъкнахме оставаме с впечатление, че в страната  тече организация и народът се подготвя да вземе нещата в свои ръце. 

Предоженията как да бъдат изпълнени смъртните присъди са безброй, коe от коe по-колоритно.

Ето и някои от тях:

*публикуваме без редакторска намеса

Национален Протест срещу безобразията в България

Уважаеми Българи, хора с които споделяме мизерията тук, хора които бяхте изгонени от собствената си страна време е да спрем за миг! Да спрем и да се огледаме, да се ослушаме и погледнем право в очите! Да видим, че никъде другаде по света няма подобна ЕКЗЕКУЦИЯ на цял един Народ, екзекуция в пълния смисъл на думата!

Грешно ли ще е ако кажа: Екзекутираха българското семейство и изконите ни родови устой, колко от вас знаят КОЙ е бил пра-дядо ви, а неговия дядо, от къде е коренът му? 

Екзекутираха българската храна! Унищожиха храната на боговете - така са наричали даровете които дава нашата свята българска земя, византийци и персийци, малка майка България е изхранвала цялата османска империя под чието робство бяхме смачквани и заличавани - факти! 

Екзекутираха българската история - или поне се опитаха - нагло, безочливо и без капка свян!

Владимир Барбутев Току що разписах смъртните присъди на "българските" политици!
България не се предава! На ход е НАРОДЪТ!
 

Тодор Ганчев Смъртна присъда не е решение.трябва първо да си изработят това което са откраднали. Аз предлагам да изкопаят на ръка магистрала хемусс не повече от 4-5лв. Порцион на ден естествевно конфискация на цялото имущество и авоари. Ако свършат по свреме почват някой друг обект.Докато не се срастнат с лопатата и кирката. Каторга му е майката смърта ще бъде подарък за тяз зган

Добринка Асенова Арест , Конфискация , съд , присъда , наказание до живот. Да подписвам се !!

Cvetelin Raikovski Китай го правят. И румънците са го направили с Чаушеско. Даже скоро само вкараха в затвора разни. А тук нашите са на почит....
Н. Х. И не само за политически фигури, а за всички, които се имат за безсмъртни - като онзи урод, който уби детето на приятеля си, карайки пиян и след това вдигнал рамене и казал "Ми кво да направя". После се оказа, че е осакатил още поне 2 човека.. Трябва да се прочисти основно тази държава.

Krastio Petkov Дали не е дошло време за нов народен съд?


Petra Dragieva Мисля, че народа сам трябва да реши присъдата им

Petar Stoyanov Kadrev АПЕЛИРАМ присъдата да е-1денонощие на улицата,без охрана,с три метра въже на врата.....и да съобщят в кой ден ще я изтърпи!За останалото народът ще се погрижи!!!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • PALACH - 18:00, 26 ян.

  РАЗСТРЕЛ !

 • БОЯН - 18:51, 25 ян.

  ... Крайно време е да се върне смъртното наказание...!!! А тези продажни копелета да бъдат най - напред линчувани от народа публично пред народното събрание ... тотална конфискация на всякаквао имущество вкл. и това , което вече са успели да прехвърлят на съпруги и на децата си ... и да бъдат съдени публично от специално образуван " НАРОДЕН СЪД " и осъдени на ДОЖИВОТНА КАТОРГА ... до гроб тежка физическа работа по 12 - 15 часов работен ден без почивка и много слаба храна - докато измрат сами един по един... !!!

 • Cvqtko - 22:44, 24 ян.

  смърт чрез разстрел и изпращат сметката от 3 лева на близките цената на 1 патрон и конфискация на всякакви имоти и авоари

 • селянин - 21:22, 26 апр.

  РАЗСТРЕЛ!!!!

 • TYNO - 08:35, 24 март

  БОЙ И ЕБАН ЗА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ДА СЕ ИЗДИРЯТ И ЦЕЛИТЕ ИМ РОДОВЕ ДА СЕ ИЗБИЯТ

 • Poly - 09:43, 23 март

  po golqma glupost ne bqh cela i Gospod ne sadi horata predi da umrat

 • pupi - 12:08, 21 март

  да работят на мин. заплата,на мин пенсия

 • Един от множеството - 11:07, 21 март

  Като гръмнем тия , следващите ще си помислят колко да лъжат и крадят !

 • Мария Карабонева - 07:11, 21 март

  Предлагам да застанат от другата страна барикадата, да полагат труд в рамките на поне един месец, в следните професии: 1. Шивачка в югозападна България, в цех собственост на грък. 2. Тютюнопроизводител 3. Животновъд, 4 Учител, а за десерт - 5.ЛРТП в МВР. И като сами преценят кое от т.1 до т. 4 им харесва да правят - това да е присъдата им. А относно смъртните присъди - има кой да решава - кой колко да живее и определено това не е който и да е от нас. Да се трудят, поне по 12 часа от денонощието в т. 1-т.4 от гореизброените професии, а през останалите 12 часа да релаксират на топло, за наша сметка, а на утрето ден пак така. И така ден след ден.

 • LUCO - 02:44, 21 март

  IZKAM DA GI MA4A MNOGO DA REJA OT EDNIA I DA BUTAM PAR4ETO MESO VAV USTATA NA DRUGIA ..

Напиши коментар

Коментари