петък, 12 февруари 2016, 14:19 ч.

Приложение на ЕП

Следете европейската политика в реално време

BNews.bg

Следете европейската политика в реално време

Приложението е посветено на политически теми и се обновява непрекъснато.

Европейският парламент обнови своето приложение EP Newshub, което позволява да се следят в реално време мненията на главните действащи лица в Европейския парламент.

Приложението черпи информация от различните социални мрежи и дава възможност за бързо и удобно следене на горещите теми в Парламента, както и на мненията на отделните депутати, политическите групи и председателят на Парламента по тях.

Приложението е посветено на политически теми и се обновява непрекъснато. То представя съобщения, публикувани на различни платформи - Facebook, Twitter, Google+, YouTube, Vimeo, Flickr, Instagram, RSS и събира на едно място повече от 700 източника на информация. Удобството е, че може да бъде настроено към нуждите на всеки потребител, като предоставя избор на езикови предпочитания.

Депутатите от България също имат профили в EP Newshub и потребителите могат да следят мненията им, публикувани в Интернет пространството. То дава възможност да се проследят най-активно обсъжданите теми в ЕП и каква е конкретната позиция на всяка политическа група. Освен това приложението позволява да се търси информация и за изявленията на депутатите по конкретни теми.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Almena - 13:09, 10 март

    Your post has moved the debate foadrrw. Thanks for sharing!

Напиши коментар

Коментари