сряда, 25 ноември 2015, 13:35 ч.

НЕ на тероризма

Само в BNews! Eвропейският парламент в Страсбург: Ще обединим Европа!

BNews.bg

Само в BNews! Eвропейският парламент в Страсбург: Ще обединим Европа!

Шулц призова всички европейски държави да не взимат прибързани решения

В момента в Страсбург се провежда редовната сесия на Европейския парламент, на която основна тема е борбата с тероризма и ислямизма във Европа.

"Ще обеденим Европа", заяви председателя на Европейския парламент Мартин Шулц. Той е категоричен, че Европа ще отвърне на ударите на ислямистите.

Той сподели в пленарната зала, че вчера е бил във Венеция на погребението на убитата при кървавите парижки атенати италианска студентка от Сорбоната. "Моята лична съдба е символ на Европа", заяви още председателя на парламента.

Шулц призова всички европейски държави да не взимат прибързани решения и да не се поддават на натиска на мигрантите и атентатите.

Европейските депутати в Страсбург си припомниха за събитията през Втората световна и бягствата през Берлинската стена и се обявиха за решителна битка срещу каналджиите на мигранти.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари